Arjan Hak gestart in functie van Directeur

Beste relatie,

Zoals u ons kent is Van der Avoird Trayplant een groeiende onderneming, welke continue in ontwikkeling is. Innovatie en focus op detail is wat ons drijft, om als resultaat de meest optimale plant te maken voor onze klanten. Om onze toekomstige groei en ontwikkeling te kunnen ondersteunen is op 29 september 2020 Arjan Hak begonnen in de functie van directeur. Peter van der Avoird en Arjan Hak zullen gezamenlijk het directieteam vormen, waarbij zij beiden zullen focussen op verschillende aspecten van de onderneming en gezamenlijk leiding geven aan de gehele onderneming. Peter zijn focus zal liggen op de teelt, productie, productinnovatie, communicatie, certificering, gebouw en beheer en nieuwbouw. Arjan zijn focus zal liggen op Verkoop, Inkoop, Financiën, HR, R&D, ICT en Business Intelligence.

Arjan Hak is 51 jaar en heeft 27 jaar ervaring in de voedingsmiddelen industrie. De zacht fruit business kent Arjan van de periode (2008-2012) dat hij werkte bij Driscoll’s in de functie van Planning, Forecast & Plant Supply manager EMEA. Van 2012-2019 werkte Arjan als Algemeen directeur bij Bresc in Werkendam.

‘Ik heb erg veel zin om aan de slag te gaan bij Van der Avoird Trayplant. De zacht fruit business heb ik altijd als een zeer dynamische en innovatieve business ervaren. De cultuur van Van der Avoird Trayplant voelt aan als een familie bedrijf waar ik thuis mag komen en waar we met elkaar de komende jaren heel veel mooie doelen mogen realiseren. Met Peter en zijn medewerkers heb ik in de 4 jaren bij Driscoll’s een mooie band opgebouwd, welke ik de komende jaren graag verder uitbouw’, geeft Arjan Hak aan over zijn nieuwe rol.

Peter van der Avoird: ‘Ik ben erg blij met Arjan Hak een goede nieuwe directeur te hebben gevonden. Hij heeft een indrukwekkend staat van dienst en brengt veel en diverse ervaringen mee. Met Arjan denken we de volgende stappen te kunnen nemen als onderneming, welke nodig zijn om de groei en verdere professionalisering te kunnen realiseren, die wij voor ogen hebben. Daarom zie ik er naar uit om de komende jaren, samen met Arjan, leiding te geven aan ons mooie bedrijf’.

Heeft u over bovenstaande informatie vragen neem dan contact op met Peter van der Avoird of Arjan Hak.

Peter van der Avoird

[email protected]

06-22198064

Arjan Hak

[email protected]

06-51360947

Bavel 2 oktober 2020