Grandioze opening nieuwe locatie v.d. Avoird Trayplant

Het weekend van 4 en 5 maart 2016 stond in het teken van de opening van de nieuwe (hoofd) locatie aan de Leeuwerik in Bavel. Een jaar lang is er keihard gewerkt om een fantastisch, vooruitstrevend pand, kas en kantoor te realiseren. Aangezien er al zeer veel interesse was van klanten, leveranciers en omwonenden gedurende de bouw, lag het besluit er al snel om de opening over twee dagen te verdelen. Vrijdagmiddag 4 maart vanaf  15:00 konden klanten en leveranciers in de keuken komen kijken. Door middel van rondleidingen en een videopresentatie werd de bouw in stappen weergegeven en konden zij inzicht krijgen in de  vermeerdering van frambozenplanten. Dit alles werd uiteraard begeleid door een uitstekende catering.

Zaterdagmiddag was het de beurt aan familie, kennissen, omwonenden en verder iedereen die geïnteresseerd was wat er zich nu precies afspeelt achter die lange grijze gevel. Nou hadden wij verwacht dat het druk zou worden…… maar zó druk….. Het overtrof al onze verwachtingen. Volgens schattingen meer dan 3000 geïnteresseerden.

Ter afsluiting van dit feestelijk weekend was er zaterdagavond een feest voor het personeel (met aanhang), zaterdagkrachten en vrienden en kennissen.